Pénteken ünnepli a főváros legismertebb borbárja az ötödik születés napját, ugyanis éppen május 27-én  nyitott a DiVino a Bazilikánál, Budapest egyik legszebb és leghangulatosabb terén.

061.HU

Sok minden történt velünk a nyitás óta, de van, ami nem változott: estéről estére összejövünk, borozunk, kóstolunk, jókat beszélgetünk, barátkozunk, sokat nevetünk, és rajongva várjuk a nyári estéket, amikor beindul a nyüzsgés, és megtelik a tér a DiVino előtt – áll a meghívóban.

“A finom tételek mellet a mai estére egy különleges játékkal készülünk a vendégek számára, amelyben mindenki részt vehet. A legszerencsésebb a végén egy karton pezsgőt nyerhet. Emellett persze a születésnapunk a találkozások estéje is, hisz itt lesznek a legkiválóbb magyar juniborok és borászaik, mint például Hernyák Tomi, Gere Andi vagy Dúzsi Tomi.”- avatta be a részletekbe a 061.hu-t Miklós Csabi, móri borász, a DiVino Franchise szakmai vezetője, aki összegezte, hogy országszerte már négy DiVino Borbár üzemel, kettő a fővárosban, egy Győrben, egy pedig Debrecenben.

“Amikor öt évvel ezelőtt megnyitottunk a Bazilikánál amellett, hogy a magyar borfogyasztás kultúráját szerettük volna magasabb szintre emelni, szerettünk volna a fiatal junior borászoknak lehetőséget adni a bemutatkozásra. A kezdetben kicsi, kézműves borászatokkal rendelkező termelők, mint Kis Tomi vagy Kiss Gábor a segítésünkkel országos ismertséget szereztek. Azt hiszem ma az ő sikerüket is ünnepeljük.

Amennyiben van Instagramod, jelentkezz be a szülinapos bárból. Használd a következő hashtegeket: ‪#‎egyuttborozunk‬ ‪#‎divinoszulinap‬