A 67 éves brit énekes már 2010 óta nem jelentkezett új kiadvánnyal, azonban most, 6 év elteltével Take A Look At Me Now Collector’s Edition címen egy igazán különleges gyűjteménnyel lepi meg a világot. A hétszeres Grammy-díjas Phil Collins ugyanis újragondolva, és persze kicsit átdolgozva jelenteti meg két, egykor nagyon sikeres lemezét.

061.hu

A csomagban így kapott helyet Phil legelső stúdióalbuma, az 1981-es  Face Value, amit anno majdnem 9 millió példányban vettek meg a rajongók világszerte. Másodikként pedig az 1993-as Both Sides lemez került a pakkba, rajta olyan felejthetetlen slágerekkel, mint az ‘Everyday’, vagy a ‘We Wait and We Wonder’. A gyűjtőknek és a zenész legnagyobb rajongóinak szánt csomagholnap kerül a boltokba. 

A  borítókat ugyanis maga Phil tervezte át – a pózok az eredetiek maradtak, ám minden covert újrafotóztak, hogy időtálló, ám mégis aktuális kópiákkal szolgálhassanak a rajongóknak. A szett következő két darabja, a Hello, I Must Be Going és a Dance Into The Light lesz, ez a két reissue korong februárban érkezik majd.