Egy kis klub, egy kis szabadtér a hétvége felhozatala, és a jó időnek köszönhetően nem csak bent, kint is lesznek még szuper  ígéretes programok a szeptember első hetének lezárásaként. Mutatjuk, melyek ezek. 

MIKLÓS KATA – 061.hu

PÉNTEK

Folytatódik a Rawpenair. Felbuzdulva az előző sikerén a srácok újult erővel veszik be a nyári szezonra lakhelyet váltó BRKLYN-t. A hely a Kazinczy utcából tette át ideiglenesen székhelyét a régi Cha Cha Cha helyére. A kora esti szeánsz méltó bemelegítése lehet az éjszakának, ami akár az Király utcai Aetherben is folytatódhat. Az éjszakai hősei Poli, Po:ti és Jemal lesznek. 

Különleges vállalkozásra készül 8 zenész. Az improvizálás erejét felhasználva, élő hangszereken fognak minimal technót játszani. Ha kíváncsi vagy rá, a Dürer Kertben lehetsz  fül- és szemtanúja a kísérletnek.

Pénteken ismét a Pure Lust csapata érkezik a PONTOON-ra. A legjobb house-okból és törzsi groove-okból hajnalig nem lesz hiány.

Megnyitja a 20/21-es klubszezont a Toldi. A klub négy névvel és a lehető leggondosabb vírus-védekezési intézkedésekkel készül rá az ősz első péntek éjszakájára. Maszkok és full-higiénia személyzeti oldalról, a bejáratnál pedig lézeres hőmérséklet mérés és kötelező kézfertőtlenítés.

Dán headliner mutat utat a sötét éjszakában. Niki Istrefit látja vendégül a BRVTAL csapata. Az ifjú titán már járt nálunk és várhatóan ezúttal is lebontja a LÄRM falait (képletesen persze).  A felvezetésről és levezetésről jó vendéglátóként a házigazdák gondoskodnak. Speciális lesz a másnap is. Ilyen este se volt még, de most igen: pult mögött allnightlong a klub gazdái, operatív tisztjei, nightmanagerei.

Szeptember első ‘ON BOARD‘ bulijának külföldi vendége Szlovákiából érkezik. Az ifjú hölgy üde színfoltja lesz a férfiak uralta éjszakának az A38-on.

Az utolsó minifesztiválok egyike lesz most hétvégén a Csongrád megyei Üllésen. A rendezvény két évvel ezelőtt egy szülinapi buliként indult, ebből lett tavaly egy két napos rendezvény, amely a 500 fős jogszabályi korlát mellett idén is megtartható. A rendezvényen a Korai Trancemission és az Óperentzia elő koncertjei mellett péntek este a svájci Digital Shamans Records három előadója által játszott 4 live act és a szcéna számos magyar zenésze lesz hallható.

SZOMBAT

Egy napra a szabad ég alá költözik a Madách téri Központ, hogy méltón búcsúztassa az idei nyarat. A Nyárzáró Piknik a zenei mellett gaszroutazásra is hív, méghozzá Japánba. A Konyhakör csapata Donburi ball-al és Yakitori nyárssal készül, míg a zenei aláfestésről a Központ rezidensei gondoskodnak.

A nyár elbúcsúztatására készül egy friss szövetségből született esemény is. A két csapat most először egyesíti erőit egy progressive psytrance party erejéig a dunavarsányi Jade Beach-en.

Izgalmas zenei találkozás lesz szombat délután az A38-on. Nem a szokásos Lick The Click! kezdődik 16 órától, hanem 2 helyszínnel és hangzással vár megint a nappali bulisorozat. Múltkor a Technokunsttal volt közös a délután, most pedig a Technodub Seance kiadó és kollektíva kapta meg a Tetőteraszt.

Szombat este Ramazuri lesz az Aetherben. A hely rezidense, Jemal mellett, a bedroom egyik alapító atyja Electric Boutique áll össze a külföldön is sokak által elismert Ambossal egy különleges 3 órás B2B szettre. Majd miután elfújta a gyertyákat, a születésnapos Kernel is beáll a pult mögé, jó barátjával Kirillel, hogy együtt mutassák meg legújabb szelekciójukat.

Címlapfotó: Horváth Péter Gyula