Rágalmazás miatt feljelentette Sinead O’Connort Arsenio Hall amerikai színész és komikus, akiről az ír énekesnő azt állította, hogy “éveken át” kábítószerrel látta el az április 21-én tisztázatlan körülmények között elhunyt Prince-t.

MTI

Hall, akit leginkább az Amerikába jöttem című, Eddie Murphyvel közös 1988-as filmvígjátékból ismer a nemzetközi publikum, ötmillió dollárra perli az énekesnőt jóhírének megsértése miatt. Sinead O’Connor a hét elején egy internetes bejegyzésben írt arról, hogy a színész-komikus, késő esti televíziós beszélgetőműsorok házigazdája, “éveken át” droggal látta el Prince-t. Azt állította, hogy évekkel ezelőtt Eddie Murphynél egy házibulin Hall őt is elkábította egy ismeretlen droggal.

A csütörtöki feljelentés szerint O’Connor vádja szemenszedett hazugság, amellyel az énekesnő csak fel akarja hívni magára a figyelmet. Hall azt állítja, 25 éve nem is találkozott O’Connorral. Mivel Prince-nél kábító hatású fájdalomcsillapítókat találtak, felmerült a gyanú, hogy az énekes drogtúladagolásba halt bele. A boncolás eredményére még várni kell. Prince írta Sinead O’Connor leghíresebb dalát, a Nothing Compares 2 U-t.