A Coloradóban megrendezett SeriesFesten egy erősebb szélroham szétfújta az énekesnő arcát takaró, mára védjegyévé vált szőke parókát, és a rajongók egy pillanatra megláthatták az arcát.

Mi sem természetesebb, hogy a zenészek arcát bárki láthatja koncertjeik során, kivéve a világhírű ausztrál énekesnőét, aki évek óta mindent megtesz azért, hogy megőrizze az anonimitását. Sia videoklipjeiben maximum csak mellékszereplőként, a háttérben, takarásban látható, maga helyett táncosokat tol előtérbe, koncertjein és más nyilvános, például televíziós fellépésein pedig az arcát takaró parókák, monumentális fejdíszek és maszkok mögé bújik.

ClrHtFjUsAADFO-

A következetes, rejtőzködő stratégia eddig egész jól működött a sztár életében, aki az idei Sziget fesztiválon is fellép, ugyanakkor a napokban az anyatermészetnek sikerült véletlenül lelepleznie. A Coloradóban megrendezett SeriesFest névre hallgató rendezvény nyitóestéjén egy erősebb szélroham szétfújta az arcát takaró, mára védjegyévé vált szőke parókát, és a rajongók megpillanthatták az énekesnő arcát. A váratlan afférnak köszönhetően azonnal szárnyra kaptak az összeesküvés-elméletek arról, hogy valójában nem is Sia állt a színpadon, csupán egy dublőr lépett fel helyette – írja a People Magazin.

Az arcvillantásról természetesen képek is készültek, és a titokzatos sztár számára oly kínos pillanatokat rögzítő képkockák azonnal bejárták a rajongói fórumokat és az online közösségi tereket.