A világhír felé tart a Galya-kilátó: az építmény bekerült a legnagyobb amerikai online építészmagazin, az Architizer éves versenyébe Renováció kategóriában. A jelöltek két díjra esélyesek, a szakmai zsűri elismerése mellett közönségdíjat is nyerhetnek. Mutatjuk, hogyan szavazhatsz.

Az egész építészszakma által követett Architizer online magazin a Wall Street Journallal és a Webbysszel közösen alapította a rangos nemzetközi versenyt három évvel ezelőtt. Az Architizer A+ Awardson a szakmai zsűri több mint száz kategóriában választja ki a legjobbakat, emellett van külön közönségdíj, így az interneten keresztül te is szavazhatsz.

Voksolni itt tudsz. A kilátó képére kattintva felugrik egy ablak, ahol regisztrálhatsz az oldalra, de egyszerűen bejelentkezhetsz Facebook-, Google-, LinkedIn- vagy Architizer-profillal is. Ezután ismételten a Galya-kilátóra kell kattintanod, majd a Confirm(megerősítés) gombra, hogy véglegesítsd a voksod. Ekkor a szavazás állására is fény derül. A szavazatodat megoszthatod a közösségi oldalakon.

Forrás: turistamagazin.hu