A szeptember 4-én új lemezt megjelentető zenekar az albummal azonos című turné során egy Boeing 747-400-as “turnérepülőgéppel” utazik majd, amit Bruce Dickinson vezet majd. Pontos állomásokat és dátumokat még nem tudunk, de az már most biztos, hogy 2016 februárjában indul a móka az USA-ban.

nullahategy

Bejárják Ázsiát, Ausztráliát, Dél-Afrikát és természetesen a nyárra visszatérnek Európába is! A masszív, Ed Force One nevű járgány hatalmas előrelépés elődjéhez, a Boeing 757-eshez képest, amivel az előző turnén közlekedtek. Bruce el is mondta, miért:
“Amikor jött a lehetőség a barátaimtól az Air Atlanta Icelandicnél, hogy a THE BOOK OF SOULS turnéra kölcsönözzenek nekünk egy 747-est, naná, hogy lecsaptunk rá – ki ne tette volna? A legnagyobb előnye ennek a gépnek, hogy a kolosszális mérete lehetővé teszi, hogy a teljes stábot és az összes színpadi felszerelést egyben szállítsuk anélkül, hogy különösebben át kellene alakítani a repülő szerkezetét, ahogy azt a 757-esnél tettük. Idő- és költséghatékony, sőt, a csapatunkból szinte minden főre jut egy teljes sor ülés, így aludni is tud mindenki a gépen, míg utazunk. Ráadásul útközben nem kell majd megállnunk tankolni.”

A jövő héten megjelenő albumról bemutatták a Speed Of Light című számot, és annak hivatalos videóját is. A dalt Adrian Smith gitáros és Bruce Dickinson közösen írta, a klipet pedig Llexi Leon rendezte, aki egyébként nemcsak óriási Maiden rajongó, de képregényeket is rajzol.