Feltehetően nem szerez túl sok új rajongót nyári európai haknikörútján a barbadosi popdíva, aki a Sziget fesztiválon tartott vérszegény koncertje után immár másodszor okozott csalódást a közönségének. 

061.hu

Egymillió dolláros budapesti koncertjéhez hasonlóan Rihanna angliai fellépésén is fél órás késéssel lépett  nagyszínpadra, amire a V Festival közönsége hangos bekiabálásokkal reagált. Nála csak a bevallottan másnapos Justin Bieber fellépése okozott nagyobb csalódást – írta portálján a The Mirror. Bár a beszámolók szerint svájci turnéállomásán, az újabb botránykoncert előtt Rihanna meggyőző és roppant energikus koncertet adott, Belgiumban azt megelőzően egy teljes órát várakoztatta a rajongóit, és utána sem törte össze magát, hogy produkciójával kárpótolja a Rihanna-fanokat.

„Rihanna egyórás késésben van a Pukkelpopon, mert állítólag öltözködési problémái akadtak. Nekünk kellene játszanunk utána, de mégis mikor? Dunsztom sincs… Csak várunk és várunk… […] Valaki segítsen már, és öltöztesse fel! #sos”

– írta a színpad mögül Instagram-oldalán Yo-Landi Visser, a Die Antwoord énekesnője. A popkirálynő-aspiránsokkal kevésbé barátságos fokvárosi együttes (Lady Gagát például a Fatty Boom Boom cím számuk klipjében alázzák rommá) Rihanna koncertje után lépett fel péntek este.