Méghozzá a Wacken Metal Battle Hungary döntője, hiszen megvan a 10 döntős zenekar és a nagy megmérettetésre május 26-án kerül sor a BARBA NEGRAban, ahol ezek a bandák küzdenek majd a trónért és a lehetőségért hogy hazánkat képviselhessék a legendás Wacken Open Airen. 

Ráadásul a győztes csapat nem csak a Wackenre indulhat, hanem a Rockmaratonon is exkluzív szerepet kap, méghozzá szombaton a Hell nagyszínpadon. 

Valójában tehát akkor lesz majd teljes a line-up, amikor kiderül, hogy az Auraleak, a Bloody Holly and the RicketZ, az Evolette, a Mhorai, a Nest of Plagues, a Pennhurst, a PLASTICOCEAN, a SKYBEAST, a Tre Lunatic vagy a Türböwitch csatlakozik.

A döntő hivatalos eseménye:
https://www.facebook.com/events/2457292427798679/


A 2024-es Rockmaraton első napján érkezik az ACCEPT, az ALESTORM, a CALIBAN, a DESTRUCTION, a DYNAZTY, a KRISIUN és az UNEARTH, míg pénteken az AMORPHIS, a BEAST IN BLACK, a CARCASS, a CAVALERA, az IGORRR és a THE 69 EYES folytatja a sort. Szombaton az ANNISOKAY, a HYPOCRISY, az EVIL INVADERS, a MOONSORROW, a  JUDAS PRIEST és a TYR jön, majd vasárnap a DOG EAT DOG, a RATOS DE PORAO, a  SICK OF IT ALL, a ROTTING CHRIST, a MARDUK és az UADA segítségével búszúzik a fesztivál. Természetesen mindemelett a hazai rock és metal élet krémje is jelen lesz, méltó módon biztosítva, hogy az idei valóban egy kihagyhatatlan és ünnepi fesztivál legyen. 


Heti bérletek és napijegyek elérhetők a ROCK1 felületén, továbbá a BARBA NEGRA pénztárában:


Napijegyek:

https://jegy.rock1.hu/rockmaraton-2024


Elővételes bérletek:

https://jegy.rock1.hu/rockmaraton-2024_berlet


SZÉP-kártyás vásárlás a Tixa oldalán:

https://tixa.hu/rockmaraton2024

Ráadásul májusban még kedvezményes áron lehet bezsebelni a belépőket! 

További információk, és a kapcsolódó események megtalálhatók a Rockmaraton weboldalán és Facebook oldalán. 

https://www.facebook.com/rockmaraton
https://www.rockmaraton.hu/

Hamarosan érkeznek a további tudnivalók és a Rockmaraton 2024-es térképe.

 

Forrás: H-Music Hungary