Mi történne, ha Cupido angyallal lehetőséget kapnátok néhány tragikus szerelmi vég megváltoztatásához? Most kiderülhet, hogy milyen egy második esély. A Belváros-Lipótváros meseszép sétáló- és randi helyszínein most Ti is megtehetitek. Nincs mit vesztenetek, Kalandra fel! Mentsétek meg a szerelmet! Könnyű séta a Duna-parton és az Országház környékén, nem csak szerelmes pároknak. Az andalgás a Jászai Mari tér és a Falk Miksa utca kereszteződésénél kezdődik.

Budapesti randi program

Fedezzetek fel pároddal csodálatos helyszíneket és kihívásokat! Kalandos és játékos randevú kettesben.

A World of Adventures kalandokkal mindig izgalmasan és hasznosan töltheted el a szabadidőd. Oszd meg ezeket a pillanatokat a pároddal! Oldj meg bűntényeket, rejtvényeket, logikai fejtörőket. Változatos terepeken, könnyű vagy nehéz túraútvonalak várnak rád a WofA világában. Az app mellett a kiterjesztett valóság is segítségedre lesz, hogy megtaláld azokat a tárgyakat és feladványokat, amelyek a küldetésetek sikeréhez elengedhetetlenek. A World of Adventures egy valódi kalandélményt biztosító szabadtéri játék.

Ez a játék ötvözi a szabadulószobák kihívását, a geocaching izgalmát, fűszerezve a kiterjesztett valóság élményével. Szabadtéri szabadulós játékainkban, a hagyományos szabadulószobákhoz hasonlóan különböző logikai fejtörőket kell megoldanotok, miközben felfedezitek Budapest szépségeit és értékeit.

Budapest látképe a Széchenyi-hegyről, középen a Margit híd és Lipótváros épületei. – MTVA/Bizományosi: Róka László

A Kalandot nektek találták ki, ha:

  •      szeretitek a szerepjátékokat
  •      változatos kihívásokat kerestek
  •      minőségi időtöltésre vágytok
  •      érezni szeretnétek, hogy igazán éltek
  •      kedvelitek a lebilincselő történeteket

Rajtatok áll, hogy mikor vágtok bele és mennyi ideig kalandoztok a WofA világában, hiszen a saját tempótokban haladtok és bármikor tarthattok pihenőt. A Kalandok megoldásához szükségetek lesz okostelefonra, kényelmes öltözetre, logikára, kreatív együttműködésre és képzelőerőre. Nincs időpontfoglalás, sem időkeret. Egy belépőt egy Kalandra használhattok fel, amit bármennyiszer újrajátszhattok.

Szerelem angyalai

A szerelmi sétakalandokat megtaláljátok: ITT

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Érdeklődjön e-mailben: