Prince 2014-es, utolsó európai turnéjának eddig ismeretlen felvételei kerültek napvilágra – a 21 perces videó a Let’s Go Crazy-vel indul, de elhangzik a Raspberry Beret és Michael Jackson ‘Don’t Stop’ Til You Get Enough’ -ja is. 

061.hu

A felvétel a párizsi Le Zénith arénában készült 2014 június 1-jén. A 21 perces videóban Prince Hit And Run Part II nevű turnéjának részeként hallható-látható a „CRAZY2COOL” mashup olyan zseniális dalokkal, mint a Let’s Go Crazy, a Take Me With U, a Raspberry Beret és az U Got The Look, de elhangzik a The Time ‘Cool és Michael Jackson Don’t Stop’ Til You Get Enough-ja is.

Prince, a popzene történetének egyik legsikeresebb előadója és dalszerzője mintegy három évtizedes pályája során negyven stúdióalbumot készített és több mint százmillió lemezt adott el. Harmincszor jelölték Grammy-díjra, amelyet hét alkalommal meg is kapott, emellett a legjobb filmzenéért járó Oscar-díjat is nyert 1985-ben. Az énekes-zenész holttestére 2016-ban a Minneapolis közelében fekvő Paisley Park-i otthonának liftjében találtak rá. Halála hivatalos okaként a fentanil fájdalomcsillapító extrém túladagolását állapították meg.