Tizenegy gyermekotthonban élő, hátrányos helyzetű gyermek álma vált valóra azzal, hogy ellátogathatott a nagysikerű produkció, a Virtuózok forgatására az Antenna Hungária Zrt. támogatásával, a Jövő Uniója Alapítvány szervezésében.

061.hu

A Jövő Uniója Alapítvány azzal a céllal hívta létre az Őrangyalok Ligája szövetséget, hogy hátrányos és nehéz sorsú gyermekek álmait váltsa valóra, ezáltal megadva nekik a lehetőséget, hogy aznapra minden nehézséget elfelejtsenek, és átlagos gyereknek érezhessék magukat, akik együtt úszhatnak kedvenc magyar élsportolójukkal vagy csak sétálhatnak az állatkertben. „Az Antenna Hungária Zrt. támogatásának köszönhetően tizenegy hátrányos helyzetű gyermek álmát tudtuk valóra váltani. Bízom benne, hogy az együttműködésünk követendő példát állít mások előtt is”- nyilatkozta Drávucz Bettina, a Jövő Uniója Alapítvány vezető tanácsadója.

eea0dab9-3823-4882-a0c9-91ce18406c09 

A 100 százalékban magyar tulajdonú távközlési cég, az Antenna Hungária Zrt. számára kiemelten fontos a társadalmi ügyek támogatása, így nem is volt kérdés, hogy csatlakozva a programhoz egy különleges élménnyel kedveskedjen a gyermekeknek. A Bólyai Gyermekotthon lakói így leshettek be az Antenna Hungária által a Virtuózok produkció kulisszái mögé, valamint első kézből tapasztalhatták meg, milyen a vezérlők mögött ülni a külső helyszíni közvetítéseket biztosító közvetítőkocsiban. A színfalak mögött találkozhattak a Virtuózok versenyzőivel és megismerkedhettek Batta András Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténésszel, egyetemi tanárral, zsűritaggal is. A produkció helyszínéül szolgáló MTVA székházban a gyermekotthon lakói találkozhattak Süsüvel, a sárkánnyal és megnézhették a közel két méter magas TV Macit is. A stúdiókban meghallgathatták a Virtuózok versenyzőinek gyakorlását és a kamerafőpróba rejtelmeit is figyelemmel kísérhették.

„Örömmel csatlakoztunk az Őrangyalok Ligája programhoz, mivel vállalatunk számára kiemelten fontos a társadalmi ügyek, a hátrányos helyzetűek támogatása. Reméljük, hogy példamutatásunk nyomán egyre többen fordítanak majd figyelmet azon rétegekre, akiknek életkörülményei meg sem közelítik az átlagot. Látva a gyerekek érdeklődését, bizton állíthatom, hogy továbbra is folytatjuk munkánkat, melynek szerves része a társadalmi felelősségvállalás programunk” -mondta Dr. Kápolnai András, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója. (X)