Finomra hangolva címmel második albumát jelentette meg a Budapest Voices. A 13 tagú énekegyüttes ezúttal is a hazai alternatív színtér zenekarainak egy-egy dalát dolgozta át, a kiadványhoz egy szakácskönyv is jár a kórustagok receptjeivel.

MTI

A lemezen szerepel a Quimby Magam adom, az Anima Sound System Csinálj gyereket! vagy a Kimnowak Gyémánt című dalának a cappella átértelmezése, de felkerült a CD-re az Ocho Macho, a Magashegyi Underground, a Kowalsky meg a Vega és a Pluto egy-egy száma egy ütőhangszeres kíséretében. Az albumon hallható a Budapest Voices művészeti vezetője, Warnusz Zsuzsa egy szerzeménye is.
 
A Finomra hangolva című anyag egy saját szakácskönyvvel egybecsomagolva jelent meg. Az Ízbűvölők című füzetben a 13 együttestag 55 receptje található. A CD megjelenését az Nemzeti Kulturális Alap támogatta. A Budapest Voices története három évvel ezelőtt a Kőbányai Zenei Stúdióban indult, Warnusz Zsuzsa mellett ott tanít Gulyás Erika kórusvezető (alt) és a szoprán Faith Ildikó is. A tagok közé tartozik Lajtai Katalin (szoprán), Borbás Erika (mezzoszoprán), Éry Dóra (alt), Labant Bence (basszus), Paál Balázs (tenor), Szélig Éva (alt), Karikó-Tóth Zsófia (mezzoszoprán), Nagy Richárd (bariton), Nagy Barnabás (basszbariton), Bencze Janka (alt), valamint az ütőhangszeres Pusztai Csaba.

A csapat az A38 hajón az elmúlt hétvégén tartott teltházas budapesti lemezbemutató után több vidéki városban is előadja új és korábbi átdolgozásait. A Budapest Voices legközelebb szombaton a veszprémi Hangvillában.