Útjára indult a “Szelfizz műemlékkel” elnevezésű nyereményjáték. A feladat egyszerű: készíts képet kedvenc köztéri szobrod társaságában.

MTI

A játék apropója, hogy új, Pest megye felújított műemlékeit bemutató honlap indult megye épített örökségének népszerűsítése. A pestmegyeimustra.hu a Mustra című, műemlékeket bemutató kiadványt váltja fel, ahol jelenleg 21 felújított műemléket válogattak össze, amelyek megújulásában részük volt, és amelyeket ajánlani szeretnének az érdeklődőknek.

Tarnai Richárd az eseményen bejelentette, hogy útjára indították a “Szelfizz műemlékkel” elnevezésű nyereményjátékot is. Mindenkit arra biztatnak, hogy a műemlékeknél készítsen szelfit, amelyet küldjön be a Pest megyei mustra most létrehozott Facebook-oldalára, ahol különböző nyeremények várják.

Hozzátette, hogy a megyei műemlékek népszerűsítésére indított kezdeményezés keretében a honlapon megtalálható helyszíneken elhelyeztek egy kis táblát is, amelyen QR-kód található. Ezeket mobiltelefonnal beolvasva az adott épületről számos információt megtudhat az érdeklődő.

gpz bsa