George Clooney meglepte egy brit idősotthonban élő rajongóját, egy csokor virággal köszöntötte fel a 87. születésnapján. Pat Adams, a Berkshire-ben található Sunrise idősotthon lakója nagy rajongója George Clooneynak, aki nemrég vett házat feleségével a környéken. Az otthon személyzete szerint nem múlik el úgy nap, hogy az idős nő ne emlegetné idolját és arról is gyakran beszélt, milyen jó lenne, ha meglátogatná a születésnapján.

MTI

Az otthonban dolgozók igyekeznek teljesíteni a lakók kívánságait, ezért levelet írtak Clooneynak, amelyben tájékoztatták arról, hogy az idős hölgy álma válna valóra, ha meglátogatná, de nem fűztek túl nagy reményt a dologhoz. A filmsztár viszont hatalmas meglepetést okozva a levéllel és egy csokor virággal a kezében vasárnap becsengetett az otthonba és Pat Adamst kereste.

“Finom gesztus volt egy különleges embertől, mindenkinek az arcára mosolyt varázsolt vele az otthonban” – mesélte a Sunrise szóvivője. Mint hozzáfűzte: “Pat Adamst is mélyen meghatotta, hogy találkozhatott nagy ikonjával és igazán szép meglepetés volt Clooneytól, hogy virággal és üdvözlőkártyával is köszöntötte”. Linda Jones, az otthon portása a Facebookon osztotta meg, mennyire meghökkent, amikor meglátta, hogy az Oscar-díjas sztár hozzájuk érkezett. Clooney és ügyvéd felesége, Amal 2014-ben vásárolt házat a berkshire-i Sonningban.

fotó: telegraph.com.uk