Még mindig tud újat mutatni az Anna And The Barbies: szimfonikus zenekarral lépnek színpadra júniusban egy különleges koncerten a Margitszigeten – olvasható a zenekar közleményében.

061.hu

A zenekar a Heuréka Pop Orchestrával közösen lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon: különlegességük abban rejlik, hogy professzionális színvonalon járulnak hozzá pop- és rockzenekarok saját szerzeményeinek egyedi, szimfonikus megszólaltatásához.

A dalok többek közt jazzes, bossanovás feldolgozásban csendülnek majd fel, Pásztor Anna pedig két szám között a legjobb zenekari sztorikat meséli majd el a közönségnek. Az Anna and the Barbies leginkább a rock, a pop, a hiphop és az r’n’b műfajai között cikázik, a dalok szerzője pedig a frontember, Pásztor Anna testvére, Sámuel – ők ketten a jelenleg öttagú zenekar alapítói is.

A szűkebb közönségű kluboktól az igazi fesztivál-nagyszínpadokig mindenfelé megfordultak már, nem lesz ez másként az idei, jubileumi évben sem: végigkoncertezik 2019-et, olyan dalokkal, mint a Youtube-on nagy népszerűségnek örvendő Márti dala, az Ünnepélyesen fogadom vagy a Segges a Balatonba. Eddigi hat lemezük után pedig ebben az évben előállnak egy meglepetésalbummal, és több videóklippel is.

A jeles év koncertsorozatában június 13-án este kerül sor a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a “Kis-éji Rock and Roll – Az Anna and Barbies és a Heuréka Pop Orchestra” koncertre.