Izgalmas fotókiállításra készült az Óbudai Kulturális Központ – 3K, ugyanis pénteken nyílik válogatás Puska Judit színészportréiból, elsősorban a 3K előadásain készített színházi fotóiból, a próbákról és a kulisszák mögötti világról, Színház feketén-fehéren címmel.

061.hu

„Nekem a színház elsősorban nem a színekről szól, inkább a lelkekhez próbálok eljutni, ezért jobban szeretem a fekete-fehér képeket, ahol nem vonja el az ember figyelmét a külsőség, csak formák vannak és árnyalatok. Semmi sallang, csak letisztultság és egyszerűség. A portréfotózásnál ugyanerre törekszem, nem szoktam bonyolult hátterekkel és kellékekkel dolgozni, mert az elvonja a figyelmet a képeim mondanivalójáról, az Emberről. A színészeké egy különleges létforma, különleges adottságokkal rendelkeznek, nyitottabbak és zárkózottabbak, és mindegyikük a maga nem mindennapi egyéniségét hozza a fotózásra. A kiállítás ezekről a különös lelkekről szól, ahogy én látom, feketén, fehéren.”- olvasható a kiállítás ajánlójában. 

A 16:30-kor kezdődő kiállítást megnyitja Józan László színművész és Grósz Zsuzsanna zongoraművész, amely december 16-ig megtekinthető a 3K nyitvatartási idejében. A belépés ingyenes.