Kulka János betegsége miatt az évad végéig több előadás is elmarad a Katona József Színházban. Emellett a Kossuth-díjas színművésznek a Spinoza Színházban és az Orlai Produkciónál játszott áprilisi, májusi előadásai is elmaradnak.

MTI

A Katona József Színházban a Godot-ra várva, A nép ellensége és a Faust I-II. című produkciók április-május-júniusra tervezett előadásai elmaradnak, elmarad továbbá június 6-án a Mártírok a Kamrában. Az előadásokra szóló jegyek a színház jegypénztárában visszaválthatóak az előadások időpontját követő 5. munkanap végéig. A két Korea újraegyesítése című darab előadásait Kocsis Gergely beugrásával megtartják.

A műsorváltozás miatt más darabokból pótelőadásokat hirdetnek meg, amelyekre a jegyelővétel pénteken, a júniusi elővétellel egy időben kezdődik meg. A műsorváltozás részletei a színház honlapján olvashatók. A Spinoza Színház közleménye szerint az április 20-i Címzett ismeretlen című előadás is elmarad. A Belvárosi Színházban az Orlai Produkciós Iroda közlése szerint a május 8-ai Amadeus című előadás helyett a Hitted volna? című produkciót játsszák. Kulka János Ez a Hely című zenés estje április 23-én és május 25-én is elmarad.

Kulka Jánost kedden este kórházba vitték, a család közlése szerint a színművészen életmentő beavatkozást hajtottak végre. A színész sajtóhírek szerint stroke-ot kapott, de az életveszélyen már túl van.