Szerdán este hétig hatalmas akciókkal várja az érdeklődőket a belvárosi Open Showroom. A letisztult bemutató és alkotótér hét fiatal, tehetséges tervező összefogásával jött létre az ötödik kerület szívében.

SZABÓ FRUZSINA ANNA- Nullahategy

Lassan félidejéhez ér a Sziget Fesztivál, ami amellett hogy az év bulija (jobbnál jobb zenekarok váltják egymást a zenei színpadokon), egyfajta divatkörképpel is szolgál, hiszen a csajok a legdögösebb ruháikba bújnak és a legdíszesebb kiegészítőikben parádéznak a Hajógyári szigeten.

FullSizeRender

A Nullahategy.hu szerdán ellátogatott az Open Showroomba, ahol a hatalmas leértékelést kihasználva összeállította a hazai divattervezők portékájából a két legmenőbb szettet, több stílusra is gondolva.

Az első összeállításunk hangsúlyos eleme a színes virágos kendő Ginger Brownie-tól, amely többfunkciós, mert igazán jól védi a fejünket a napsütéstől, este pedig akár a nyakunkba is köthetjük. A Zoe Phobic farmertáska egy koncerten igazán praktikus és kényelmes viselet, mert nem kell kézben fogni, és nem csak egy bankkártya és zsebkendő fér el benne. A darab spárgaszerű vállpántja megadja az igazi hippis fesztiválmegjelenést szettünknek. A Delacier karkötő a “hab a tortán”, ami remekül egészíti ki a farmert, még akkor is, ha nem a táskánk, hanem rövid nadrágunk készült az anyagból.

IMG_6141

Ha egy szóval kellene jellemezni a második összeállítást, akkor narancssárga jut eszembe. A Janka Arnoczy Design feltűnő karkötője annak ellenére, hogy aprócska, mégis megadja a szett alaphangulatát. A vidám nyári szín a választott Judit Takács Design hátitáskáján is visszaköszön. Annak érdekében, hogy még egy fesztiválszett kapcsán is “a kevesebb több” elve érvényesüljön, egy visszafogott, fehér alapon fekete feliratos Tamara Toth “Bullshit Resistant” pólót ajánlott nekünk a tervező.

Collage

Szóval, ha még mindig hezitálsz a Sziget szetteden, akkor rohanj a magyar dizájnerek menő cuccaiért a Open Showroomba, mert ezek garantáltan nem jönnek veled szembe.