Tetszett a cikk?
 •   
 •   
 • 55
 •  
  55
  Shares

Március 21-én elindult a Maradj Otthon Fesztivál. A szervezők arra buzdítják a fesztiválok, klubok legnépszerűbb fellépőit – zenészeket, popsztárokat, előadókat -, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. A virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL” a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat, és maradjanak otthon. 

061.HU

A szervezők száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, közönségtalálkozókkal, ezeket a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL Facebook oldalán is követhetik a rajongók. Ugyanez az oldal figyelemmel kíséri, és ajánlja azokat a házi koncerteket, amelyeket az előadók otthonról, stúdióból közvetítenek, ezzel elviselhetőbbé téve a bezártságot.

Az online rendezvényt Rúzsa Magdi indította a Most Élsz! Most vigyázz, hogy jól csináld! című dallal, amiről az énekeső úgy nyilatkozott, hogy már tizenöt éve is sokat adott neki. “Most ennyi idő elteltével újra elénekeltem, ez alkalommal végig, és megint a pillanat erejét érzem benne. A ma fontosságát és azt, hogy ezzel a dallal már örökre összefonódott a sorsunk. Ez a dal mindig fontos üzenet, de ebben a helyzetbe még erősebb a mondandója. Az Aréna óta nem énekeltem, mostanában Krisztián se muzsikált. Hárman ácsorogtunk a gangon, zenét teremtettünk és olyan izgatottak voltunk, mintha az Arénában állnánk. Hát íme! Ez lett belőle. Most nektek adjuk! Énekeljétek velünk! Osszátok, vigyétek, dédelgessétek. Csak légyszi maradjatok otthon, hogy mielőbb újra hangos legyen tőlünk az Aréna, a fesztiválok meg a Park!” – üzeni nektek Magdi. Ugye hallgattok rá?

Fontos hangsúlyozni, hogy a „MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL” egy nonprofit kezdeményezés, munkatársai társadalmi munkában vesznek részt benne. Támogatást, szponzorációt senkitől nem fogad el. Az induló oldal a fenti célokon túl semmilyen más célt nem szolgál, más tartalomnak se most, se a jövőben nem ad otthont. A felmerülő költségek finanszírozását a VOLT Produkció önerőből vállalja.

Részletes programért és a linkekért kattints IDE!


Tetszett a cikk?
 •   
 •   
 • 55
 •  
  55
  Shares