Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

A nagy sikerű Placc sorozat szervezői április 22-én az Otthonkommandó ajánlásával és a Placc piacok tapasztalatával új rendezvénysorozatot indítanak, amelynek célja, hogy az otthonukat tökéletesíteni vágyók is igazi szuper kincsekre leljenek!

061.HU

Megérkezett, itt van az az interaktív piac, mely álmaid otthonának a megvalósításához kell! Nem tömegmegoldásokban gondolkodsz? Szeretsz különböző stílusú és korú kincsekre vadászni? Workshopolnál, lakberendezőkkel találkoznál? Megnéznéd mik a trendi DIY módszerek? Felújítandó, vagy már újragondolt bútort, dekorációt keresel? Akkor az Otthon Placcon a helyed!

Az első alkalommal máris izgalmas programok várnak, tudod például, hogy a horgolás nem csak a nagyik kiváltsága, és pólófonalból egy valószínűtlenül nagy horgolótűvel szuper dolgok születhetnek, válassz te is magadnak Bármitartót!

Nézd meg többek között a Vintage Show Shop kínálatát, ahol használt bútorok, kiegészítők, dekorációk találhatók nosztalgikus stílusban, az egyedi és kis szériás lámpák, lakás dekorációk egyik jeles képviselőjének, a Cellunet design csodás kreálmányait, a DeerDecor skandináv lakberendezési kiegészítőit.

Részt vehetsz lámpa workshopon a Budai Kreatív tagjainak vezetésével, a Nemiskacat pedig festeni fog, és persze vár a Manohuis alkotóitól a krumplinyomás technika workshop, a pirográf foglalkozás a NagyKlaudiaDesign-nal, ezt se hagyd ki!

Lesznek konyhába való holmik a Katyvasztól, rengeteg felújítandó kisbútor és antik kincs, papírból készült dekorációk, installációk a Petit Rose Design-tól, lesz kortárs festményekből álló kiállítás és látványfestés is, de a Csipkekelengye jóvoltóból különleges ágyneműk és anyagok között is válogathatsz!

Várnak még a felújítandó kisbútorok, lesz minden, ami retro, antik, vintage, régi és új. Az esemény természetesen – ahogy az összes többi Placc rendezvény – kutyabarát és ingyenesen látogatható! A helyszín pedig a jól ismert belvárosi szórakoztató központ, így piacolás közben lehet jókat enni-inni is  Az eseményen és a komlexumon belül, a Lieblingben, az Otthonkommandó egy előadással is készül. Téma: a legfrissebb trendek.

Az Otthon Placc ezentúl havi egy alkalommal jelentkezik rendezvénnyel, kövesd az oldalunkat friss infókért!

Helyszín: Instant-Fogasház szórakozó komplexum (1065 Budapest, Akácfa utca 49-51.)


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •