Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Szerte a világban az év utolsó napja az év legnagyobb bulijával egyenlő. Van, aki az utcán vagy szórakozóhelyen köszönti az újévet, de sokan választják a házibulikat. Ilyenkor az otthonok partidíszbe öltöznek, de itt az ideje, hogy elfelejtsétek a színes papír szerpentint, a süveget, a szokványos műanyagpoharat, valamint a gagyi kínai parókát, és a legmenőbb kellékekkel megrendezzétek az év legtrendibb buliját. És persze a kreativitás sem akadály!

SZABÓ FRUZSINA ANNA- 061.hu

  1. A szelfizés manapság a bulik elengedhetetlen része, a szilveszteri fotókat dobd fel papír kiegészítőkkel, így garantált a rengeteg lájk az Instagramon. Ebben a kiegészítőben az a legjobb, hogy akár te is elkészítheted. Ha a vásárlás mellett döntesz, szinte bármelyik parti kellékes, vagy kiegészítős boltban (pl. Claire’s ) megtalálod. 

2. Műanyag szívószál helyett válassz papírszívószálat! Ezek sokkal színesebbek, viccesebbek, mint plasztik társaik, és esetükben is érvényes, hogy egy parányi ötlettel és némi csillogással feldobhatod őket. Be tudod szerezni bármelyik drogériában.

3. Maradjunk a szívószálaknál! Néhány ollócsattogással álbajuszt vagy akár csókos szájat varázsolhatunk belőlük. 

4. Adj az ünnepnek csillogást, és készíts csillogós alkoholos üvegeket, ha van otthon elfekvőben egy kis csillámpor és decoupage ragasztó. A már kiürült üvegeket később vázaként újrahasznosíthatod. 

5. Ne dobd ki a karácsonyi ajándékdömping idején kapott csomagolópapírokat, hanem készíts belőlük faldekort. Némi arany, estüst, fehér vagy fekete festék is szükséges a menő dekorációhoz, de ha nagyon gyors akarsz lenni, vegyél festékszóró sprayt, és azzal dolgozz.

6. Felejtsd el az unalmas fehér műanyagpoharakat és válassz talpas műanyagpoharat! A jobb minőségű darabokat el is teheted a következő házibuliig. Ilyen poharat szinte minden százforintos boltban találsz, átlátszót és színeset egyaránt. A csillámpor és ragasztó kombinációjával itt is csodákra lehetsz képes. 

7. Reneszánsza van a papírból készült gömböknek és lampionoknak. Ezeket párperces hajtogatással te is elkészítheted, de ha lusta vagy, akkor bármelyik partikellékben beszerezheted őket.


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •