Magyarország egyik legsikeresebb zenekara másfél év szünet után, április 21-én lép fel az A38 Hajón, ahol az új szerzeményekkel együtt a csapat új énekese is bemutatkozik.

nullahategy.hu

Tizenkét év után öt nagylemezzel, többmilliós Youtube nézettséggel és számos rádiós slágerrel (Hideaway, Sunset, Clublight, stb.) a hátuk mögött búcsúzott el a The Carbonfools a Budapest Parkban. Ám ahogyan ígérték, nem tűntek el végleg. Most elérkezett az idő a koncertezésre, az új dalok bemutatására, őszre pedig egy új album megjelenését is tervezi a csapat a Gold Record gondozásában.

Visszatérő trackjük, az Oceanfloor egy lírai dal a szerelemről és a kitartásról. A zene a megszokott carbonos, “elektrorock-popfúzió” gitárokkal és szintetizátorokkal, sajátos dallamvilággal. Titusz, a zenekar producere és dj-je elmondta, a szünet alatt rengeteg dalkezdemény született, csak a megfelelő hangot keresték a szerzeményekhez. Végül meglelték az új énekesünket, Fóris-Ferenczi Gábort. Az új szerzemények mellett így a régi The Carbonfools dalokat is újraértelmezve, felfrissítve hallhatja a közönség április 21-én, az A38 Hajón.