A rapduó múlt hétfőn 11 óra 11 perckor tette nyilvánossá a mintegy 80 celebet felvonultató videóját, amelyben 6 Animal Cannibals slágerre lipsync-elnek Magyarország legnagyobbjai. A különleges időpont a srácok 2016 november 11-én megjelent „1111” című lemezén is megtalálható.

061.hu

Az AC Party megamixben közszereplők, színészek, sportolók és zenészek rappelik teljes beleéléssel a „Péntek”, a „Takarítónő”, a „Mindenki azt akarja”, a „Minden változik”, a „Budapest nyáron” és a „Hazafelé az út veszélyes” című klasszikusokat. Az őrületes megamixben közel 80 celeb szerepel, ami már magában rekordteljesítmény – ennyi ismert és elismert szereplője még nem volt hazai könnyűzenei videóklipnek. A zenei szférából a Halott Pénz, a WellHello,  Majka, Deniz, Sub Bass Monster, Puskás Peti, a Király-testvérek, Dér Heni, Radics Gigi, Sena, a Quimby, a Kelemen Kabátban tagjai bukkannak fel néhány másodperces kameo szerep erejéig és a lista közel sem teljes! A hazai sztárok mellett egy nemzetközi kedvenc is feltűnik, méghozzá a beatbox-király, Dub FX.

A zenészek mellett sportolók, humoristák, színészek, műsorvezetők és modellek is előadták kedvenc kannibál slágerüket, így Iszak Esztitől Erdei Zsolton és Gundel Takács Gáboron át Ördög Nórán és Scherer Péteren keresztül egészen Magdi anyusig csupa ismerős és szeretett arc tűnik fel az állati képernyőn. „Kaptunk már sok elismerést a pályafutásunk során, de ez a klip a legnagyobb elismerés, a szereplői miatt.” – mondták a kannibálok a klippel kapcsolatban.