A készítők eddig mindössze annyit árultak el a projektről, hogy a sorozat többezer évvel játszódik majd A tűz és jég dalának történései előtt, most azonban George R.R. Martin, a regények írója elmondott pár részletet a már készülő új sorozatról az Enterainment Weeklynek.

061.hu

A sorozatot már forog Észak-Írországban, és annyit már lehet tudni, hogy ennek a történetnek a vége az a bizonyos Hosszú éjszaka lesz, amikor az emberek először csaptak össze a Másokkal kb. ötezer évvel a Trónok harca előtt. Az interjúból kiderül, hogy:

  • Westeros nem hét, hanem száz jelentéktelen kis királyságból áll majd,
  • Az ismert családok közül kizárólag a Starkok bukkannak majd fel a sorozatban, így Lannisterek sem lesznek, de feltűnik majd a székhelyük, Caster-hegy, ahol egy másik család lakik majd, méghozzá a Casterek.
  • Nem lesznek sárkányok, de lesznek rémfarkasok, Mások és mamutok is,
  • Egyelőre még nincs címe a sorozatnak, és hiába szerette volna Long Nightnak hívni, mivel ez volt az utolsó évad harmadik részének is a címe, kénytelenek mást kitalálni.

A sorozatot már forgatják Észak-Írországban, és annyit már lehet tudni, hogy ennek a történetnek a vége az a bizonyos Hosszú éjszaka lesz, amikor az emberek először csaptak össze a Másokkal kb. ötezer évvel a Trónok harca előtt.

Fotó: inverse.com