Az ősz kezdetével visszatér a régi menetrendjéhez az Antik Placc, ami minden vasárnap várja a lelkes kincsvadászokat. Emellett a különleges vásár alapítói még két újdonsággal is előrukkolnak szeptemberben, amikkel ugyancsak a régi tárgyak szerelmeseit célozzák meg.

Az Antik PLACC egy év alatt több száz kiállítót, több tízezer látogatót vonzott budapesti helyszínére, amit január óta az Anker’t bárban tartanak. A régiségpiac célja újragondolni az antik és a dizájn viszonyát, új utat nyitni a lakberendezés terén, bemutatni a régi, felújított és újragondolt tárgyakat és ezek alkotóit.

A piac szervezői mindenképpen szerették volna kiszélesíteni repertoárjukat, így meg sem álltak a nyáron a munkákkal. Két durranást terveznek szeptemberben a Placc szemléletéhez idomulva. Egyrészt készül egy olyan virtuális portált, ahol helytől és időtől függetlenül válogathatunk a legfrissebb régiségek között, így jött létre az Antik.hu, Magyarország első újgenerációs műkereskedelmi hirdetési oldala. Az oldal indulásra kész, már csak az utolsó simítások vannak hátra, megkezdődött a visszaszámlálás!

Másrészt az antik, retró, vintázs fellendülés koronájaként debütál egy állandó üzlethelyiség is. A szezon kezdetével megnyitja kapuját a Pozsonyi út elején az AMIKOR Galéria, ahol 560 négyzetméteren bárki szemezgethet a folyamatosan megújuló kollekcióból.

Tehát az idei ősz nemvárt fejleményeket tartogat az antik piacon. Vasárnaponként újult lendülettel dübörög tovább az Antik Placc új kiállítókkal, a megszokott miliőben, étellel, itallal, jó hangulattal. A két újdonság híreiért pedig érdemes az AMIKOR Galéria és az Antik.hu facebook oldalait követni.