Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Ha május, akkor Belvárosi Családi Piknik, amelyre idén is szeretettel várják a mókára éhező érdeklődőket május 4-én 10 és 18 óra között az Olimpia parkba. Egész napos gyerekprogramokkal, zenei programok, koncertek, kézműves foglalkozások, mutatványosok, játszótéri programok, bábszínház, és sportprogramok várják az érdeklődő gyerekes családokat. A rendezvényre a belépés ingyenes.

061.HU

RÉSZLETES PROGRAM:

Színpadi programok:
10:00 Gulyás László: Vándormuzsikus, avagy a régi világ hangszereinek meséi
10:45 Megnyitó
11:45 Klárisok mesezenekar: Kerekégenjáró
13:30 Magyar Népmese Színház: Világszép nádszálkisasszony
15:15 Ringató koncert
17:00 Gryllus Vilmos koncert

Programok a réten:
11:00 Langaléta Garabonciások: Hórihorgas lovagok
12:45 Danny Bain: A fán lakó gyermekek
14:30 Nefelejcs Bábszínház: Egyszer egy hétpettyes
16:15 Kamilla és Fogas bohócok: Régimódi bohóctréfák újmódi gyerekeknek

EGÉSZ NAP:
Kézműves foglalkozások
Ugrálóvár
Labdatenger
Western csúszda
Kosaras és szarvasos körhinta
Csúzlizda
Népi játékok
Cirkuszi artisták
Jógakaland
Lufifújás
UNICEF

A park melletti területen idén is megrendezik a Belvárosi Kutyafesztivált, ahol családi programokkal, szórakoztatóan hívják fel a figyelmet a szervezők a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várják, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében, önkéntesek segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.

Az eseményen mutatkozik be először az Első Nemzeti Kutyajósda, ahol a gazdiknak és kedvenceiknek jó híreket hoznak. Délelőtt asztrológiai elemzés, délután kártyavetés és számmisztika lesz. Az alapítvány szellemes kezdeményezését színesíti, hogy déltől Bach Szilvia népszerű színész, humorista, parodista, énekes, író látja el a jós feladatát. Nemcsak kutyás programok, de kiváló zenészek is várják a látogatókat. Délben a Stolen Beat csapata hív mindenkit egy kis akusztikus zenélésre a Vigyél Haza alapítvány sátránál.

Az egész park területén zajló, izgalmas programokon kívül a felelős gazdikat számos ingyenes szolgáltatás ajándék is várja:
– a Takarék Csoport jóvoltából az első 100 jelentkező, kutyusa, nevével és a gazdi adataival gravírozott kutyabilétát kap ajándékba!
– a NetPincér – aki az alapítvány jótékony célú virtuális kutyaéttermét is működteti – szerencsekerekén minden kutyás nyer!
Az egész napos bulin, minden szolgáltatás ingyenes: kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyakereső alkalmazás, kutyás bemutatók, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket. Az idén tizenegy éves alapítvány külön szeretettel várja azt az 1000 családot, akik közreműködésünkkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.

Az esemény fővédnökei: Szentgyörgyvölgyi Péter Belváros-Lipótváros polgármestere és Dr Bognár Lajos helyettes államtitkár, országos főállatorvos.


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •