Megjelent az Odyssey, az újragondolt greatest hits-album, mely az egyik leghíresebb brit fiúbanda, a Take That történelmébe kalauzolja a hallgatóit.

061.hu

27 dalt tartalmaz, ami három évtizedet ölel fel a banda első albumától (Take that and Party) napjainkig. A lemez olyan vendégelőadók közreműködésével készült, mint például a Boyz II Men vagy Barry Gibb, a legendás Bee Gees alapítótagja, és három vadonatúj dal is szerepel rajta, folytatván az eddigi egyik legnagyobb britpop-banda történetét. Az Odyssey egyszerre ünnepli a Take That múltját és jelenét egy érzelmekkel teli utazással a banda életútján keresztül. A dupla album egy válogatás a legnagyobb slágereikből és klasszikusok újragondolásokból. „Néhányat újradolgoztunk anélkül, hogy az eredeti hangulatukat meghamisítottuk volna” – mondta Gary. 

„Tisztelettel kell bánni a dalokkal, de ugyanakkor hagyni kell, hogy a kreativitás szárnyaljon és valami újat alkosson.” Jelenleg Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen alkotják a Take Thatet. 1989-ben 5-tagú bandaként indulva, azonnali sikerben volt részük, az első két albumuk a toplisták élére repítette őket, míg a harmadik albumuk 11 országban uralta a listák csúcsát. A Robbie Williams távozása utáni szünetet követően 2005-ben alakult újra a csapat, szintén egy toplistás album kiadásával. Időtállóságuk és hihetetlenül jó zenéik juttatták el a Take Thatet a brit zene csúcsára és az Odyssey-vel ünneplik helyüket a világ legnagyobb bandái között.