A Record Store Dayre időzítette a Grund Records a hírt, hogy ismét kijön a Sex Action első nagylemeze vinylen – írja a Lángoló Gitárok.

061.hu

A kiadó közleménye szerint az új verzióba rengeteg munkát fektettek, hogy tökéletes és maradandó produkció kerüljön ki a kezeik közül. Mint írják, a tesztlemezek nagyon jól szólnak, a gyártást elindítottuk, a bakelit várhatóan nyár elején jelenik.

Kezdenénk azzal, hogy az eredeti mesterszalagról készült az újrakiadás. Sikerült megszerezni a CD bónuszdalát is ugyanilyen minőségben, így az LP egy dallal hosszabb lesz, mint az első kiadás. A zenei anyag korszerűsítését Rozgonyi Péter és Mátyás Attila végezte. Az aprólékos munka annyira jól sikerült, hogy a zene felrobbantja a hangszórót. 

Ezután következett a borító. A bohócot grafikusunk gondosan retusálta. A felhasznált fotók diákról készültek. A szövegkönyvet újrakorrektúráztuk, a krediteket aktualizáltuk és 4 oldalas betétlapon helyeztük el három korabeli fotó társaságában. Az újragondolt külső tehát olyan, mint az eredeti és mégis más.

A koronát a kiadványra a kiszereléssel tettük fel. A 180 grammos fekete korong Angliában készül, vinylre optimalizált hanganyagból. A lemezt össze sem lehet hasonlítani az album korábbi kiadásaival, ezért CD-n is kinyomatjuk és egybecsomagoljuk a hanglemezzel.

Az így kapott LP+CD csomagot 500, számozott példányban jelentetjük meg, melyet webshopunkban sorszám szerint kiválasztva lehet majd megrendelni.

– olvasható a kiadó közleményében.