Új kapitánnyal és matrózokkal fut ki újra a kikötőkből minden idők egyik legnagyobb hazai slágere, az Álomhajó! Gem-B,Erős, Spigiboy, Herceg, Burai és Kollányi Zsuzsi!Ebben a szokatan kollaborációban hallhatjuk újra a ’90-es évek meghatározó dalát.Elég csak annyit mondanunk, hogy „Álmodd, hogy vakít a fény…”, a folytatást már mindenki tudja.

061.hu

Az „Álomhajó” újra beindult és még vadabbul szeli a slágerhabokat, mint 20 évvel ezelőtt. 1997-ben megkérdőjelezhetetlenül írta be magát a magyar poptörténelembe a Carpe Diem dala, mely a mai napig kikoptathatatlan a klubokból, a fesztiválokról és házibulikból egyaránt. A sláger, amelynek mindenki tudja a szövegét, most egy igazi sztárparádéval tért vissza. Gem-B, Erős & Spigiboy, Herceg és Burai Krisztián lendületes, izgalmas szólórészekkel megtűzdelt „Álomhajó” feldolgozása, melyben az ikonikus refrénben ezúttal még Kollányi Zsuzsi hangja is megszólal, mindenkit visszarepít a ’90-es évek bulijainak életérzésében.

Az alkotógárda mindenki számára ismerős lehet, hiszen az egykori R’n’B All Stars megalkotója, Gem-B 1996 óta tevékenykedik dj-ként, a dal eredeti zenéjét Erős Attila írta, aki évtizedek óta Spigiboy producertársa, Kollányi Zsuzsi dalait rendszerint minden rádió játssza, Herceg és Burai pedig a mai pop-szcéna meghatározó alakjai, akiknek minden újdonságára többmillióan klikkelnek a YouTube-on.