Most már biztos: újra összeáll a Jóbarátok stábja egy szkript nélküli, improvizálós epizód erejéig. A hat főszereplő tizenhat év után élesztik újra karaktereiket az HBO Max streamingszolgáltatónál.

061.hu/Variety

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer a sorozat eredeti stúdiójában fog dolgozni a Warner Bros. Burbank-i komplexumában. A Variety úgy tudja, hogy a főszereplők fejenként legalább 2.5 millió dollárt keresnek majd az epizóddal.

Instagram will load in the frontend.

Már korábban is voltak spekulációk az extra Jóbarátok-epizódról, miután az HBO Max megszerezte a sorozat streaming-jogait a Netflixtől, így a szolgáltató májusi indulásakor a régi részek is ott lesznek elérhetők. Ezzel sok előfizetőt nyerhetnek, hiszen annak ellenére, hogy az utolsó rész 2004-ben volt adásban, a sorozat még mindig nagyon népszerű: felmérések alapján ez volt a Netflix egyik legnézettebb sorozata.

“Nevezhetnénk úgy is, hogy ‘ahol mindenki összejön’ – újra találkozhatunk Daviddel, Jenniferrel, Courtneyvel, Mattel, Lisával és Matthewvel az HBO Max extra epizódjában, ami a teljes sorozat mellett fog megjelenni” – mondta el Kevin Reilly, az HBO Max vezérigazgatója. “Akkor hallottam először a Jóbarátokról, amikor még a készítés korai fázisainál jártak, és jónéhány évvel később volt szerencsém dolgozni is rajta. Jó látni, ahogy generációkon át újra és újra megszerették a nézők. Egy olyan időre emlékeztet, amikor a barátok – és a nézők – valós időben gyűltek össze, és szerintünk ez az új rész ezt az életérzést fogja megjeleníteni, így összehozva az új és régi rajongókat.”

A rendező Ben Winston lesz, executive producerek pedig Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane.

fotó: NBC/NBCU Photo Bank