Figyelemfelkeltő, vicces, trendi, egyszerű, jól kihasználható, egyedi vagy épp klasszikus? Teljesen mindegy melyik stílust képviseled, a WAMP-on tuti megtalálod a neked valót. A 061.hu a júliusi Erzsébet téri kirakodó vásárban több olyan kiegészítőt is felfedezett, amely a maga nemében már-már elengedhetetlen egy fesztivál szettben.

SZABÓ FRUZSINA ANNA- 061.HU

Elsőként itt a Bigo, egy több funkciós táska. Rendeltetésszerű használatán túl néhány varázslatos mozdulattal kialakítható belőle esőkabát vagy épp pléd, de még babahordó kenguru is. Teljesen vízálló, ha pedig a kabátként van rá szükség, magában rejt még egy kisebb táskát, amibe átpakolhatjuk értékeinket.   

A következő nagy kedvencünk a NEOBOUXii kínálata, ahol az elegánsabb vonalat kedvelő srácok beton vagy épp fa nyakkendőt találhatnak, a bohókásabb stílus kedvelői pedig felemás zoknival egészíthetik ki szettjüket. 

A vásárban találtunk még olyan tervezőt, aki régi használati tárgyakból, például villából készít ékszereket, de megismerkedünk a nemezelés új dimenziójával, amikor is a selyem és a gyapjú simogatással egyesül. Nézd meg őket videónkban!

A következő WAMP augusztus 7-én lesz az Erzsébet téren. 

A videót készítette: Szabó Fruzsina Anna és Kerekes András