Ütős trailer készült Ujj Mészáros Károly (Liza, a rókatündér) új filmjéhez. Az X – A rendszerből törölve premierje november 1-jén lesz.

061.hu

A thriller főszerepét, egy pánikbeteg gyilkossági nyomozót Balsai Móni alakítja, partnerei Schmied Zoltán, Bede-Fazekas Szabolcs, Molnár Áron, Kulka János, Básti Juli, Hámori Ildikó, Olasz Renátó, Szirtes Ági és Fekete Ernő – olvasható a filmvilag.blog.hu oldalon.

Éva (Balsai Móni) zseniális rendőr. Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság igazából összefügg, és egy sorozatgyilkos műve.

Ám Éva használhatatlan. Férje öngyilkossága óta pánikbeteg, szorong és a mániáival küzd. Kinn a terepen leblokkol, képtelen részt venni a fővárosi rendőrség munkájában és kamaszodó, saját problémáival küszködő lányával sem találja meg a hangot.

A város választások előtt áll. Az utcákon eluralkodik a káosz. Vandálok, tüntetők, anarchisták teszik lehetetlenné a békés életet – az egyenruhások nem érnek rá egy kétséges, bizonyíthatatlan üggyel foglalkozni.

Csakhogy felkerül a központba egy új tiszt. Péter (Schmied Zoltán) más, mint a többiek, felfedezi kolléganője különleges tehetségét… és meglátja benne a nőt is. Együtt erednek a mindeddig felderítetlen esetek nyomába: egyre jobban belekeverednek egy szövevényes, félelmetes bűncselekmény-sorozatba, amelynek gyökerei valahova a régmúltba nyúlnak és nagyon nagyhatalmú emberekhez vezetnek.

 Fotó: filmvilag.blog.hu