Duka Elemér csellista Budapesten született egy több száz évre visszavezethető zenész család sarjaként. 12 éves korában felvételt nyert a Bartók Béla Konzervatóriumba, majd a Liszt Ferenc Zeneakadémián folytatta tanulmányait. Vasárnap, azaz február 4-én az Aranytíz Kultúrházban híres hollywoodi filmek zenéi csendülnek fel, főszerepben a CSELLÓ! 
 
Több országos és nemzetközi csellóverseny győztese és dobogós helyezettje. Mága Zoltán szimfonikus zenekarában játszott 8 évig  szólamvezető csellistaként, amerikai turnéjuk alatt olyan helyeken lépett fel, mint a Lincoln Center vagy a Carnegie Hall. Több világhírű művésszel játszott már, pl. Martha Argerich, Zakhar Bron, Shlomo Mintz, Hosszú Legocky Géza. 
 

2017-ben alapította saját zenekarát, mely egyedülálló Magyarországon, mivel a cselló áll a zenekar élén. Missziójuk a klasszikus zene és a magyar tradicionális cigányzene fúziója, de előszeretettel játszanak saját darabokat és napjaink híres filmzenéit is. Több külföldi fesztiválon is felléptek már: római Chamber Music Fest, Split Summer Fest, Manchester Góbé Fest. 
A budapesti 5. kerületi Klasszikus Zenei Fesztivál művészeti vezetője.
 
Jegyár elővételben 2.500 Ft, a koncert napján 3.500 Ft
Az Aranytíz Örökifjak Klubja tagjainak 500 Ft
 
Amennyiben jegyvásárlásnál problémát tapasztal a chrome böngésző használatakor, próbálja meg bármely más böngészővel!
Ha úgy sem sikerül, hívja a 20/412-2468 telefonszámot!