Végre megérkezett minden idők legnagyobb költségvetésű magyar tévésorozatának, a Hunyadinak az előzetese


„Olyan mint a trónok harca, csak sárkányok nélkül” – itt az első előzetes és werkvideó minden idők legnagyobb költségvetésű magyar tévésorozatából. A Bán Mór-regényeken alapuló Hunyadi trailerét a Cannes-ban megrendezett televíziós szakmai rendezvényen leplezték le, és most már mi is láthatjuk, hogyan fog szembeszállni Kádár L. Gellért és Rujder Vivien az oszmánokkal.

061.HU

A werkvideóval kombinált előzetesben a regényadaptáción régóta munkálkodó Robert Lantos producer mesél a 10,5 milliárd forintból, magyar és nemzetközi szereplőgárdával készülő megaprodukcióról. Kardforgatás közben felbukkan a Hunyadit alakító Kádár L. Gellért és a Szilágyi Erzsébetet játszó Rujder Vivien, valamint Szász Attila és Nagypál Orsi rendezők. Magában a sorozatban Fekete Ernő, Hermányi Mariann, Medveczky Balázs és Törőcsik Franciska, és számos nemzetközi színész is szerepet kapott, akiknek kiválasztása két évet vett igénybe. A forgatás még nem fejeződött be. 

Az NFI támogatásávál készülő 10 részes történelmi eposz premierje 2024 őszén lesz, a sugárzási jogát a magyar TV2 és az osztrák ORF TV csatorna is megvásárolta. Előbbi Magyarországon és Szlovéniában, utóbbi pedig Ausztriában vetíti majd.

Forrás: A produkció közleménye / Címlapkép: Hunyadi / Forrás: THE ORBITAL STRANGERS PROJECT


2023-04-18T20:24:30+02:00 2023. április 18.|