A Belvárosi Ferences templomban celebrált gyászmisén Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke mondott búcsúbeszédet. Kiemelte Bedő György szilárd, konzervatív értékrendjét, azt, hogy szerinte végsőkig küzdött a nemzeti- és keresztény kultúra szolgálatáért.„Egyszemélyes kiadó volt az övé” – idézte fel Lezsák Sándor, megemlítve azt is mennyire kiszolgáltatottak a kis kiadók. Bedő Györgytől családja, barátai és a Kariosz Kiadó munkatársai is búcsúztak.

061.hu / MTI

Bedő György 1996-ban alapította meg kiadóját, a Kairosz Kiadót. Kiadóként jelentősek voltak teológiai, vallástörténeti könyvei, a történettudomány fehér foltjait feltáró munkái, régészeti és művészettörténeti, valamint az egészséges életmódot hirdető kiadványai. Sikeres vállalkozásai közé tartozott a Miért hiszek? és a Magyarnak lenni című zsebkönyv-formátumú sorozatok, valamint a reprezentatív képes albumok, illetve a verseskötetek. 

2009-ben Mindszenty-emlékérmet, 2010-ben Magyar Örökség díjat kapott. 2011-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést „a nemzeti és keresztényi értékek fennmaradásához és megújulásához tevőlegesen hozzájáruló, több évtizedes könyvkiadói tevékenysége elismeréseként”. 2013-ban a Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki. 2015-ben Teleki Pál-érdeméremmel jutalmazta a Bethlen Gábor Alapítvány. Ugyanebben az évben Pro Cultura Christiana-díjat kapott a Magyar Katolikus Püspöki Konferenciától.