Tetszett a cikk?
 •   
 •   
 • 21
 •  
  21
  Shares

Hétfőn debütált a Trónok harca 8. évadának első része, amely 17 és fél millió amerikai nézőt ültetett a tévéképernyők elé. A 2007-ben induló sorozat – ami egy képzeletbeli királyság, Westeros trónjáért folyó küzdelemről szól -, az HBO legsikeresebb szériája lett, nem lehet elég bőrt lehúzni róla. A GoT-rajongókat minden érdekli, ami a szereplőkkel kapcsolatos, azt tudta például, hogy a sorozat egyik főgonosza, Ramsay Bolton civilben olykor érzelmes gitáros-énekes? És azt, hogy a Vörös papnő önálló albummal büszkélkedhet? Jöjjenek most a Trónok harca dalos pacsirtái!

MM – 061.hu

Mindenekelőtt lássuk-halljuk a sorozat új főcímét:

És most azt, hogy hangzik a főcím a sorozat színészeinek előadásában:

És itt is:

És ilyen, amikor a Vörös papnő, azaz Carice van Houten énekel. Ez egy 2015-ös felvétel, egy rádióban adott minikoncertet a holland színésznő. 2012-ben See You on the Ice címmel adott ki albumot.

Most pedig jöjjön a feldolgozhatatlan: Ramsay Bolton, azaz Iwan Rheon egy szál gitárral! Ugye, hogy szürreális?

Ha ez nem lenne elég, itt egy érzelmes duett Danny Trejoval (ez persze csak vicc):

2015-ben az NBC Red Nose Day nevű karitatív napjához készült egy 12 perces kisfilm, ami a Coldplay-n kívül a Trónok harca szereplőit vonultatja fel. Az áldokumentumfilmet Liam Neeson narrálja, főszereplője pedig a Coldplay énekese, Chris Martin, akinek a történet szerint minden álma egy könnyed, slágerekkel teli Trónok harca musical megírása. A videóban láthatjuk, ahogy Kit Harrington nyomul Rose Leslie-re, megfagy a levegő a Ramsey Boltont alakító Iwan Rheon és a Bűzöst megformáló Alfie Allen között, kiderül, milyen egy Rastafarian Targaryen, és egy vérfertőzésről szóló, romantikus Coldplay-dalt is hallhatunk Nikolaj Coster-Waldau előadásában. A Kit Harington-rajongók ugorjanak 4.25-höz, de az egész kisfilm nagyon szórakoztató, garantált a nevetés:

Alább a a Véreb (Rory McCann) és Tormund (Kristofer Hivju) duettje hallható:

Itt pedig Ser Jorah (Iain Glen), Tormund, a Véreb és Beric Dondarrion (Richard Dormer) énekelget:

Vezető kép: dailydot.com


Tetszett a cikk?
 •   
 •   
 • 21
 •  
  21
  Shares