Szerdán 15 órakor az Akvárium Klub előtti kivetítőn a világpremierrel egy időben nézheti a nagyérdemű a Köszi, Anyu! film legújabb részét. A jelenlevők egyedi üzenetet is készíthetnek  anyák napjára.

061.HU

P&G harmadszorra is útjára indítja a „Köszi Anyu!” kampányt, hogy köszönetet mondjon az édesanyáknak kitartó támogatásukért. A „Köszi, Anyu!” kampány egyedisége, hogy minden alkalommal egy olimpiai sportoló és édesanyja különleges kapcsolatát állítja példaként. Korábbi magyar nagykövetek voltak: Cseh László (LONDON), Kapás Boglárka(LONDON) és Szabó Milán (SOCHI).  Idén Hosszú Katinka ötszörös világbajnok úszó és édesanyja, Barbara lesznek az idei kampány magyar nagykövetei.

A kampány középpontjában idén az ERŐ áll, STRONG néven jelenik meg a kisfilm, melynek világpremierjével szeretnénk meglepni a járókelőket a közelgő anyák napja alkalmából.  A film –100 nappal a 2016-os Riói Olimpiai Játékok megnyitója előtt–, a világ összes országában, egy időben, helyi idő szerint 15 órakor kerül levetítésre, amely a korábbi évek díjnyertes filmjeinek hagyományát folytatva most is az anyák nélkülözhetetlen szerepét mutatja be és köszöni meg áldozatos „munkájukat”.

A filmet a budapesti Akvárium Klubnál április 27-én, szerdán 15 és 17 óra között folyamatosan vetítjük majd, mindemellett a „Köszi, Anyu” kampány keretein belül a helyszínen lehetőséget biztosítunk, hogy az érdeklődők kézzel írott képeslappal köszönthessék anyukájukat, melyet –kívánság esetén–  másnap elpostázunk a címzetteknek.