Nem régiben Császár Előd FLM kérdésben adott egy interjút és szavait, gondolatait hallva nem igazán lehetett sejteni, hogy ebből visszatérő buli lesz. Pedig lesz! 

Július 3-án egy nyári, szerdai napon ad koncertet Budapesten a Take That. Hatalmas visszatérésre van kilátás és nagyon komoly az érdeklődés már most. Nagyon úgy fest azonban, hogy egy nagy hazai come-back-nek is szemtanúi lehetünk ugyanis a Császár Előd olyat tett, amit 1997 óta nem. FLM-es képpel vagánykodott! Mi több egy friss fotóval, amin Hoffer Danival látható. Zenekaruk 1991-től szórakoztatta a magyar rajongókat egészen 1997-ig. A Megtalállak Még, Nem kell másik című slágerekkel jutottak el a rajongói szívekhez és a tini lányok nagy kedvencei voltak a 90-es években. Csaknem három évtized után láthatjuk őket. Feltéve, ha igazak a pletykák!

Márpedig nagyon úgy tűnik igazak, ugyanis a leleményes hozzászóló emberek hamar megfejtették Előd oldalán, hogy miről is van szó, merre lesz pontosan a visszatérés. Azonban a hivatalos bejelentésig még várni kell. Ezt pedig tegyük türelmesen, mivel vélhetően nem sokára bejelentik az FLM visszatérést is. 

Frissítés: Megtörtént a hivatalos bejelentés az FLM 28 év után visszatér és a Take That előzenekara lesz júliusban.