Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

SUSÁNSZKY MÁTYÁS PÁL- Pesti Mese/ Nullahategy Facebook- csoport

A ló megszelídítése óta látványosan lelassult az emberiség fejlődése. Több ezer évnek kellett ahhoz eltelni, hogy megszülessen az utazás körülményeit maximálisan kielégítő következő lépcsőfok: a ló, amelyben “lakni lehet”. A Volkswagen Transporter. A szabad élet szerelmesei szombaton szállták meg a Hungaroring szállásterületét. Íme, benzingőzbe, napfénybe és rock and roll-ba merítkezve, valamint kellő mennyiségű sör elfogyasztása után már az Edda is elviselhető.

Ezen a hétvégén a Volkswagen szerelmesei tartottak seregszemlét a Hungaroringen. Az évről-évre egyre nagyobb látogatottságnak örvendő találkozó idén ünnepelte a Volkswagen Golf 40 éves évfordulóját. A Golfok mellett természetesen felvonultak a márka egyéb nagy képviselői is, a Bogarak, Passatok, Scirocco-k és Corradok. Bemutatkoztak a Volkswagen elektromos autói, és a legújabb generációs, álomszép sportkupé.

A nap, és különösképpen az éjszaka azonban elsősorban a szabad égről, a zenéről és a hippiverdákról szólt. Idén először nyílt lehetőség arra, hogy a Volkswagen Transporterek egész generációjának büszke tulajdonosai egy este erejéig szabadon hódolhassanak mindannak a szabadságnak, életszeretetnek és életérzésnek, amelyet a Transporter márka képvisel. Itt, a repülőgépek szántotta égbolt alatt összetalálkozhattak végre mindazok, akik szeretnek úton lenni, szeretnek fölfedezni, szeretnek megérkezni, és szeretnek továbbindulni a következő találkozóhely felé mindazok, akik a hétköznapoktól elvont szabadságot nem a teszkós bevásárlás kényszerének rabságában élik meg, hanem egy lehetőségként, hogy belakjuk ezt az országot, felségestül, gyerekestül és kutyástul. Mert az élet szép! És ha ehhez egy Transporter kell, hát hajrá! Van még belőle, és van még az égből, a kilométerekből, és a szerelemből elég. Csak rá kell lépni a helyes útra. Az első lépés, hogy megtekintjük, a második, hogy megvesszük. A harmadik, hogy megmagyarázzuk. A negyedik, és egyben utolsó, hogy már nem is magyarázzuk. Csak élünk…jól.

 

Volkswagen
Volkswagen
« 1 A 29 »
[geo_mashup_map]

Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •