Újra WuU! Idén nyáron is Warm-up Udvar: akusztikus, szabadtéri koncertek az Esernyős belső udvarán csütörtökönként. A patinás polgári bérház varázslatos udvara tavaly ragyogó mészkőburkolatot és esti kivilágítást kapott, miközben az itt található fák is érintetlenek maradtak. Fiatalos és impozáns tér született, amely ideális helyszíne a könnyed akusztikus koncerteknek.

061.HU

A warm-up események nem titkolt célja a nagyobb zenei események előtti bemelegítés, könnyed, koraesték. A szervezők elmondása szerint átjárást próbálnak biztosítani a Kobuci Kert és az Óbudai Nyár nagykoncertjeire, vagy azoknak, akik innen indulnak a belvárosi szórakozóhelyekre. De persze azokat is várják, akik éppen a belváros nyüzsgése és zsúfoltsága elől menekülnének legalább 3 HÉV megállónyit a Margit-hídtól, viszont szeretnének nívós zenei fellépőkkel találkozni.

Augusztus 16-án az elbűvölő Antonia Vai ad akusztikus koncertet rajongóinak. A gyakran „bohém souldívának” nevezett fiatal svéd énekesnő újító és egyedi, aki tudja, hogy csábítsa el közönségét, szinte felrobbantva az érzelmeket. Akusztikus soul zenéje nagy mértékben merít folk, pop, jazz elemekből megszínesítve szenvedéllyel teli vokális stílusával.