Újra WuU! Idén nyáron is Warm-up Udvar: akusztikus, szabadtéri koncertek az Esernyős belső udvarán csütörtökönként. A patinás polgári bérház varázslatos udvara tavaly ragyogó mészkőburkolatot és esti kivilágítást kapott, miközben az itt található fák is érintetlenek maradtak. Fiatalos és impozáns tér született, amely ideális helyszíne a könnyed akusztikus koncerteknek.

061.HU

A warm-up események nem titkolt célja a nagyobb zenei események előtti bemelegítés, könnyed, koraesték. A szervezők elmondása szerint átjárást próbálnak biztosítani a Kobuci Kert és az Óbudai Nyár nagykoncertjeire, vagy azoknak, akik innen indulnak a belvárosi szórakozóhelyekre. De persze azokat is várják, akik éppen a belváros nyüzsgése és zsúfoltsága elől menekülnének legalább 3 HÉV megállónyit a Margit-hídtól, viszont szeretnének nívós zenei fellépőkkel találkozni.

Június 28-án a jól ismert Blahaluisiana két tagja duó performansszal lép fel egy kis örömzenélésre. Dalok a 60-as évekből, dalok felelevenítve a jazz szakot, dalok amik inspiráltak, dalok amik blahák de akusztikusan, dalok csak úgy mert imádják őket.

Jegyár: 1.000 Ft