Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a Gemini Man megjelenése alkalmából – a film október 10-étől látható majd a hazai mozikban.

 061.hu

Gemini Man több jelenetét Budapesten forgatták tavaly – a filmben a magyar főváros több meghatározó nevezetessége is felbukkan majd. Az idei, szeptember 24-26-ig tartó látogatás további részleteiről később tudunk beszámolni – annyi azonban már bizonyos, hogy a magyar rajongók e látogasuk során több alkalommal is láthatják majd Will Smith-t, Ang Lee-t,  Jerry Bruckheimert és David Ellisont.

 

A filmről

Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akció-thrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. A film rendezője az Oscar-díjas Ang Lee, producerei Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger. A további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen and Benedict Wong.

 

Kép: UIP