Izgalmas évet zár december 30-án a Várkert Bazárban a Random Trip. A különleges előszilveszteri bulin Delov Jávor művészeti vezető jóvoltából olyan nagyágyúkat lesznek egy színpadon, mint Dés László, Harcsa Veronika, Zentai Márk, de fellépnek a koncerten a Vibe Changers improvizációs sorozat által felfedezett ifjú tehetségek is.

061.hu

Az idei év során több friss, fiatal hangot sikerült integrálni a projekt zenei csillagrendszerébe, mint tevékenységük során bármikor. Olyan előadók csatlakoztak a közös improvizációhoz, mint Lil Frakk, Solére vagy az Analog Balaton, akik az év során már bizonyították, izgalmas és aktív közreműködői tudnak lenni a közös zenei kalandnak. Delov Jávor ezúttal is nagyot alakít, december 30-án ugyanis mások mellett Dés Lászlóval és Harcsa Veronikával lép színpadra.


A Random Trip a főváros egyik legizgalmasabb improvizatív zenei projektje, amelynek lényegét így fogalmazta meg Delov Jávor a 061.hu-nak adott interjúban:

“Az a feladatom, hogy a lehető legjobb pillanatnyi döntéseket hozzam meg ebben a zenei társasjátékban, és ne maradhasson arra idő, hogy azon izguljak, hogy Tátrai Tibor gitározik előttem, vagy mondjuk Solti János dobszólójára kell válaszolnom. Próbálom az adott zenei hangulatot egyrészt fenntartani, másrészt tovább passzolni, mint egy labdát. Aztán remélem, hogy majd valaki le fogja csapni, aztán továbbdobni.”