A Mandoki Soulmates január 15-én egy globális nemzetközi ingyenes streaming eseménnyel köszöni meg közönségének az immár három évtizedes szeretetet, amely lehetővé tette a zenekar munkáját.

061.hu

Január 15-én bárki megnézheti a YouTube-on a Mandoki Soulmates – Utopia for Realists: Hungarian Pictures exkluzív koncertfelvételét a következő linkre kattintva:

Az eseményen megtekinthető lesz a Mandoki Soulmates tavaly augusztusban megrendezett, nagyszabású budapesti szabadtéri koncert exkluzív élő felvétele, az UTOPIA FOR REALISTS: HUNGARIAN PICTURES, amely nem sokkal később, 2021. szeptember 24-én jelent meg a Sony InsideOut kiadónál.

A koncert vetítése mellett Leslie Mandoki élő adásban beszélget majd a zenekar tagjaival az elmúlt két év kihívásairól, valamint ízelítőt is kapunk újdonságokról, például az új Jethro Tull albumról, a The Zealot Gene-ről.

A több mint két és fél órás, 16 kamerával rögzített exkluzív lemezbemutató koncertre tavaly mintegy 30 000 ember látogatott el. 2021-ben ez volt a zenekar egyetlen fellépése.